La 4a edició de la Cabronada portarà música i foc al nucli antic de les Corts

El pròxim dissabte 11 de juny, algunes de les bèsties més terrorífiques de Catalunya passejaran pels carrers i les places de les Corts. S’hi celebrarà la quarta edició de la Cabronada, la Trobada de bèsties de foc de les Corts. L’acte, organitzat pels Bocs de Can Rosés, es preveu com una jornada de cultura popular, música i foc.

L’esdeveniment començarà a l’hora del vermut, amb el grup Dijazzònic, a les 12.30 h. El conjunt format per Marc del Pino i Josep Vilarrubla als acordions proposa un ball folk “irresistible i emocionant”. L’acte anirà acompanyat de vermut i pica-pica per fer gana.

A les 14 h es prepararà l’espai pel dinar de carmanyola. Des dels Bocs de Can Rosés s’animen totes les veïnes a portar el seu propi dinar per gaudir de la primavera i la festa al carrer. La colla proporcionarà als assistents un espai amb cadires, taules i una barra amb begudes ben fresques.

A les sis de la tarda es convidarà als petits/es i als no tan petits/es a la plantada de bèsties de foc, per veure-les de prop i sense foc. Allà hi haurà el Boc de Can Vernet (Diables de Sant Cugat del Vallès), la Calabruixa i el Socarrat (Bocs Diables de Sant Antoni de Vilamajor) i l’Aegis (Els Bocs de Can Rosés). Tot això amb un bon got de xocolata per agafar energia pel vespre.

A les 20 h serà el torn de la tabalada amb els Diables de Sant Cugat, la Repúbli-k de l’Avern i Els Bocs de Can Rosés.

Finalment, el plat fort de la festa començarà a les 20:40 h, amb un espectacle de foc i percussió a la plaça de Can Rosés. Tot seguit, començarà el correfoc pels carrers del nucli antic de les Corts.

I, per acabar, a les 23 h arribarà La Festa dels Cabrons amb PD Pamplona + PD Galifardeus per tancar la gran jornada de cultura popular.