El cartell guanyador de les Festes de Sant Josep Oriol 2023, una obra inspirada en la joventut

Ja s’ha fet públic el veredicte del jurat del concurs de cartells de les Festes de Sant Josep Oriol 2023, que ha comptat amb 15 obres presentades. El jurat, format per veïns, comerciants i festers, ha atorgat el primer premi a l’obra presentada per Germán García-Salmones que, segons l’autor, representa com la joventut pot inspirar-se en els gegants per disfressar-se i gaudir de la festa. El muntatge inclou els gegants grans del Pi: en Mustafà i l’Elisenda, a més del Lleó i la Mulassa de Barcelona.

El cartell guanyador s’ha presentat aquest dissabte 28 de gener, dos mesos abans de les festes. L’acte s’ha realitzat de manera virtual al canal de Youtube dels Gegants del Pi amb la publicació d’un vídeo que es pot veure aquí: https://www.youtube.com/watch?v=Yz2I7DUiR7Y

A falta de concretar tota la programació, ja s’està treballant en totes les activitats des del Districte de Ciutat Vella, la Basílica de Santa Maria del Pi, l’Associació d’Amics dels Gegants del Pi i les altres entitats, organismes, comerciants i associacions de veïns.

Les Festes de Sant Josep Oriol 2023 se celebraran del 18 al 26 de març i començaran a fer-se presents a partir del dimarts 7 de febrer, quan ja es podrà visitar a la Casa dels Entremesos l’exposició del concurs de cartells, amb totes les obres participants.