Els Diables Rigor Mortis de Solivella busquen colles per participar en “La Ceptrotada”, un singular concurs de ceptrots

Aquest 2023, la deessa de l’infern Proserpina, el ceptrot dels Diables Rigor Mortis de Solivella (Conca de Barberà), compleix 15 anys i per celebrar-ho la seva colla té previst organitzar un concurs de ceptrots el pròxim dissabte 20 de maig.

Sota el nom de “La Ceptrotada”, es volen convidar un total de 14 ceptrots d’arreu de Catalunya (que més la Proserpina en faran 15) per participar en aquest gran esdeveniment, un gran acte que també servirà per celebrar els 35 anys d’activitat de l’entitat. 

Aquest mes de febrer, doncs, per anar preparant el concurs, s’ha obert un torn d’inscripcions per convidar totes aquelles colles que vulguin posar a prova els seus ceptrots. Les condicions que s’ofereixen són:

  •  Sopar per a deu persones aproximadament (en cas que fossin més o es portés percussió es podria parlar).
  •  Un lot de pirotècnia com a agraïment per la visita. Cada colla, però, s’haurà de fer càrrec de la pirotècnia que necessiti per la seva encesa de lluïment.
  •  Un primer premi valorat en 200 € per gastar en Pirotècnia Catalana (el guanyador serà escollit per un jurat compost per diferents membres de les entitats col·laboradores).

Animeu-vos a participar en aquest singular esdeveniment dirigit a tota mena de colles de foc amb ceptrots! Per a inscriure-us, us podeu posar en contacte amb l’entitat organitzadora a través del següent correu electrònic: diablesdesolivella@gmail.com

(Foto: El ceptrot Proserpina dels Diables Rigor Mortis / Font: Compte de Facebook Costa Daurada)