La Víbria de Tarragona presenta la samarreta conmemorativa dels 30 anys.

Diada Voramar

La Víbria de Tarragona celebra enguany el seu 30è aniversari i l’entitat ha editat una samarreta commemorativa de l’efemèride pels seus membres.

L’encarregat de fer el disseny ha estat l’artista tarragoní Ismael Martínez, que s’ha inspirat en el logotip de l’aniversari, obra de l’Albert Mercadé, membre de la Colla Diables Voramar-Víbria de Tarragona.

Els protagonistes del disseny de la samarreta són els elements més característics de la Víbria, els pits i el ventre de dona; el cap, el bec i les potes, d’àguila; la llengua de serp; la cua de drac i les ales de ratpenat i àguila. La Víbria de Tarragona té una simbologia que la situa entre les forces del mal.

La samarreta La commemorativa va ser presentada als membres de l’entitat aquest passat cap de setmana, durant la Diada Voramar, i va tenir una molt bona rebuda entre els assistents.

Aquesta només és una de les iniciatives que la colla té preparades per la celebració dels 30 anys del naixement de la ‘Serrallenca’. L’entitat treballa en la preparació d’actes festius i culturals, que en qüestió de setmanes es faran públics. La Flama del Canigó, el correfoc de Sant Pere amb deu bèsties convidades (dia 24 de juny), i la presentació dels nous tratges de la Víbria seran alguns dels actes més especials.

http://www.diablesvoramar.com/