Es busquen bèsties per a participar a l’IdentiCAT del pròxim 11 de maig

 

L’IdentiCAT és la festa de la catalanitat de la Catalunya Nord que se celebra des de fa més de dues dècades. Al llarg dels diversos dies que dura la mostra, s’hi organitzen actes de diverses manifestacions festives catalanes, com l’aplec de gegants i bastoners, concerts de música tradicional, una trobada de diables… L’entitat Aire Nou de Bao és membre de Bestiari i se’ls coneix per la seva inesgotable energia per reivindicar la catalanitat de la Catalunya Nord des de l’àmbit cultural.

La trobada d’enguany serà el dissabte 11 de maig a partir del migdia. El plat fort serà a les 21 h amb la cercavila de bestiari. És per aquesta activitat que es busca una o dues entitats federades que participin amb el(s) seu(s) element(s) de bestiari de foc. Bestiari abonarà les despeses de desplaçament i aportarà el material pirotècnic. Des de l’Associació Aire Nou s’oferirà dinar o sopar, a concretar.

Presentació de la proposta

Les entitats interessades en participar a l’IdentiCAT hauran d’enviar un correu electrònic a info@bestiari.cat abans del 20 de març amb la següent informació:

  • Breu escrit argumentant el perquè hi voleu participar
  • Fitxa de les figures que es volen portar, amb foto
  • Previsió del nombre de persones que participaran
  • Adjuntar pressupost del desplaçament (cost del transport de la bèstia i/o autocar. Pirotècnia no inclosa)

Es valoraran les propostes que siguin singulars, de colles que celebrin aniversaris o bé que incorporin a més d’una figura en el mateix desplaçament. L’organitzador de cada un dels actes és qui té la potestat d’escollir els participants que més encaixin amb els objectius i pressupost de la trobada.

Les entitats que resultin seleccionades, hauran d’aportar a l’Agrupació la següent informació:

  • Confirmació del nombre de persones participants (per a l’àpat)
  • Gestionar la comanda i recollida de pirotècnia seguint indicacions de l’Agrupació
  • Aportar rebut de la pòlissa de Responsabilitat Civil, certificats CRE i RGCRE

Font imatge: airenou.cat