L’Assamblea de Bestiari aprova la rebaixa de la quota un 30%

Votació a mà alçada a Bestiari

El passat 27 d’abril, Bestiari aprobava la memòria de sostenibilitat i la renovació de la junta per dos anys mes i l’aplicació del seu pla estratègic i de comunicació. L’Assamblea donava la benvinguda a noves entitats associades arriban ja a més de 300 les que en formen part de tot el territori de parla catalana.

Dins d’aquesta nova etapa de creixement de Bestiari es destaquen els nous serveis que, després de l’aprovació a l’asssamblea general, s’engeguen per donar suport a les entitats federades al servei de la cultura.

També es destaca que la quota d’associat es reduirà un 30% a les entitats federades que tinguin l’assegurança tramitada amb Arç Cooperativa a través de Bestiari.

Podeu descarregar la Memòria Sostenibilitat 2023 Bestiari.cat aquí.