Es busquen tres figures amb foc per a Trobada de Bestiari (Sarrià de Ter, diumenge 8 d’octubre)

El diumenge 8 d’octubre de 2017 es celebrarà la tradicional Fira del Paper i el Cartró a la localitat gironina de Sarrià de Ter. Enguany, s’ha confiat de nou a l’Agrupació l’organització de la Trobada de Bestiari.

Cerquem tres figures de bestiari amb foc que tinguin disponibilitat per aquesta data.

Horaris: El recorregut de les cercaviles és força curt. Els horaris seran aproximadament aquests: 11h plantada, 12h cercavila, 14h dinar, 17h cercavila, 19h lluïments amb pirotècnia. Els horaris són molt planers i compatibles amb aquelles colles que vulguin gaudir d’un dia diferent i en un marc poc habitual, amb diferents propostes festives.

Com participar-hi?

Poseu-vos en contacte amb l’Agrupació (correu: info@bestiari.cat, telèfon: 935175587 o whatsapp: 647695263) per tal d’informar-vos de les condicions per a participar-hi. Abans del 4 d’agost!

La Mostra de Bestiari de la Fira del Paper i el Cartró de Sarrià de Ter forma part del programa d’activitats “La Baixada del Ramat Festiu l’any 2017”, organitzat per l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.