La Mulassa de Barcelona celebra els seus 450 anys d’història

Durant el 2018 la Mulassa de Barcelona celebrarà un seguit d’actes i activitats per commemorar el seu 450è aniversari.
Entre tots els actes, destaca la Trobada de Mulasses que se celebrarà l’11 de febrer en el marc de les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona.

Enguany la Mulassa de Barcelona celebra 450 anys de la seva primera referència històrica. L’Associació d’Amics dels Gegants del Pi, com a entitat que gestiona la figura, ho celebrarà amb un seguit d’activitats que ompliran bona part del calendari del 2018.
El programa d’actes, així com el logotip i alguns elements de marxandatge, es presentaran dijous 11 de gener a les 20 hores a La Casa dels Entremesos.
L’ambient festiu es podrà començar a sentir a partir del gener amb la participació de la Mulassa als Tres Tombs com a pregonera i una xerrada sobre recuperació de Mulasses de Catalunya en el marc del Som Cultura Popular.
L’acte central de la celebració tindrà lloc al febrer dins les Festes de Santa Eulàlia. Aquest començarà amb una exposició de Mulasses d’arreu dels Països Catalans al Palau de la Virreina i finalitzarà amb una cercavila que anirà fins a la Plaça de Sant Jaume.
Altres actes de celebració seran: participació a la Magic Line de Sant Joan de Déu, presentació de la Mulassa de goma, presentació de la Petita Història de la Mulassa de Barcelona, exposició sobre la història de la Mulassa, tallers infantils, concurs d’instagram, etc.