Oberta convocatòria al V Premi Rafael Tudó per a treballs sobre la dansa tradicional catalana

L’Esbart Català de Dansaires convoca el V Premi Rafel Tudó per a estudis sobre dansa tradicional catalana: estudis històrics, antropològics o etnològics; projectes pedagògics; estudis sobre un ball concret, un tipus de ball o els balls d’una zona geogràfica; reculls musicals, reconstruccions, etc.

El Premi Rafel Tudó es va convocar per primera vegada l’any 1998 i té periodicitat quinquennal. L’Esbart Català de Dansaires és una entitat barcelonina fundada l’any 1908 especialitzada en dansa tradicional catalana. La present convocatòria s’emmarca en la commemoració de l’Any Capmany, amb motiu dels cent-cinquanta anys del naixement del folklorista barceloní, Aureli Capmany.

El guardó està dotat amb un trofeu commemoratiu, l’edició de l’obra i el lliurament de cinquanta exemplars de l’obra editada.

Podeu consultar les bases en el següent enllaç: V Premi Rafel Tudó_Bases de la convocatòria