Es busquen figures de bestiari per a participar en dues trobades a la Catalunya Nord

Es busquen figures de bestiari festiu per a participar en cada una de les següents activitats de la Catalunya Nord. Les colles interessades haureu de comunicar-ho per correu electrònic (info@bestiari.cat) abans del 24 d’abril, seguint les indicacions que trobareu en aquest mateix correu.

 • Trobada de Bestiari Festiu a l’IdentiCAT (Baó), dissabte 12 de maig de 2018
  L’IdentiCAT és una festa de la catalanitat de la Catalunya Nord. Enguany se’n celebra la setzena edició. Al llarg dels cinc dies que dura la mostra, s’hi organitzen actes de diferents manifestacions festives catalanes, com ara un aplec de gegants i bastoners, concerts de música tradicional, una trobada de diables…

  La cercavila de bestiari es duu a terme el dissabte 12 de maig, entre les 15 i les 17h.
  L’organització ofereix dinar (13h).

  L’entitat Aire Nou de Bao és membre de l’Agrupació i se’ls coneix per la seva inesgotable energia per reivindicar la catalanitat de la Catalunya Nord des de l’àmbit cultural, malgrat topar-se amb molts entrebancs i dificultats a nivell administratiu.

 • Trobada de Gegants i Bestiari (Tuïr), dissabte 21 de juliol de 2018
  Essent ja tradicional, dins la segona quinzena de juliol, la municipalitat de Tuïr (Rosselló) organitza una Trobada de Gegants i Bestiari. Des de l’Agrupació hi col·laborem aportant diverses figures de bestiari festiu.

  L’Oficina de Cultura i Animació obsequia als participants amb un sopar. Després d’aquest, pels volts de les 21h, el bestiari festiu participa en una cercavila i posterior ballada de lluïment a la Plaça de la República.

  De moment no tenim confirmació de si la municipalitat pot oferir algun espai per a quedar-se a dormir.

Condicions de participació:

 • Les colles interessades en participar en qualsevol de les dues activitats, haureu de presentar una proposta per correu electrònic a info@bestiari.cat, on hi consti descripció i fotografies de la figura.
 • Haureu d’adjuntar també un pressupost on hi constin només les despeses de desplaçament.
 • L’Agrupació facilitarà la pirotècnia als participants.
 • Tindran preferència les figures que no hagin participat recentment en aquestes trobades.
 • L’organitzador de cada un dels actes escollirà d’entre totes les propostes rebudes, les que més s’adiguin als objectius i pressupost de la trobada.

Afanyeu-vos, i presenteu les vostres propostes!