Convocada la 4a Beca de l’Associacionisme Cultural (ENS)

L’Ens de l’Associacionisme Cultural convoca la quarta edició de les Beques d’Estudi de l’Associacionisme Cultural.  Enguany es valoraran especialment els treballs orientats a dos camps d’anàlisi de l’associacionisme cultural català: l’estudi del paper de les dones i el factor generacional.  Tot i que no s’exclouran altres temàtiques que es puguin presentar.

Un Jurat s’encarregarà de deliberar d’entre totes les propostes. Es valorarà la qualitat dels projectes presentats en funció dels següents ítems: estudis oficials i cursos no oficials dels autors, treballs publicats, resum del projecte de la beca, motivació de la rercerca, justificació de l’aportació intel·lectual que se’n pot derivar, presentació de les hipòtesi de partença i marc teòric, identificació de l’objecte d’estudi, descripció de les eines metodològiques previstes, i proposta d’índex. Es poden presentar propostes del 15 d’abril al 15 de maig.

La 4a Beca de l’Associacionisme Cultural Català serà recompensada amb 6.000€. L’estudi haurà de presentar-se abans del 28 de febrer de 2019.

Per a més informació, pode consultar el següent enllaç: https://www.tornaveu.cat/article/12373/convocada-la-4a-beca-de-lassociacionisme-cultural

Fulletó informatiu: