Es cerca bestiari de foc per a trobada BESTIUARI el 6 d’abril a Barcelona (termini d’inscripció: 22 de febrer)

l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, amb la implicació de la territorial de Barcelona i les colles que en formen part, organitza la segona edició del Bestiuari, el dissabte 6 d’abril de 2019 al Parc de Sant Martí de Barcelona.
L’activitat respon a la voluntat de reeditar una trobada de gran format que ja es va celebrar fa una dècada. A més, respon a la demanda i necessitat d’obrir la capital al País, i afavorir l’intercanvi entre entitats dels diferents territoris.
Els horaris previstos són:
16h, recepció de colles
18h, tabalada
19h, inici cercavila amb foc
20h, ballades de lluïment
21:30h, final de festa
22h, sopar de colles
Més endavant es presentarà el cartell i el programa definitiu.
Es busquen entre 40 i 50 figures de bestiari festiu de foc d’arreu dels Països Catalans per a participar d’aquesta activitat. Les colles interessades haureu de comunicar-ho per correu electrònic (info@bestiari.cat) abans del 22 de febrer, seguint les indicacions que trobareu en aquest mateix correu.
Condicions de participació:
 • Les colles interessades en participar a la trobada, haureu de presentar una proposta per correu electrònic a info@bestiari.cat, amb les dades de l’entitat, dades de contacte, i on hi consti descripció i fotografies de la figura.
 • Les colles de la ciutat de Barcelona heu d’adreçar la proposta a través de la vocalia territorial.
 • Es valoraran les propostes que contemplin més d’una figura en el mateix desplaçament, així com entitats i/o figures que celebrin aniversari rodó el 2019.
 • L’Agrupació aporta als participants:
  • Pirotècnia per a la cercavila i lluïments finals
  • Sopar popular per a unes 20 persones
  • Compensació d’ajuda per a cobrir despeses de transport, d’entre 80 i 180 euros en funció de la distància (es podrà revisar a l’alça un cop tancada la llista de participants)
 • En cas que s’hi presentin més figures de les que l’activitat pugui acollir, es formarà una comissió tècnica en la qual hi haurà representades les diferents territorials, així com persones vinculades a l’organització i les institucions col·laboradores.

Afanyeu-vos, i presenteu les vostres propostes!