La Fira Mediterrània obre la convocatòria per participar en l’edició del 2020

Fira Mediterrània 2019

A hores d’ara ja estan obertes les inscripcions per a presentar les propostes artístiques de la 23a edició de la Fira Mediterrània, que tindrà lloc del 15 al 18 d’octubre del 2020. Tots aquells artistes, companyies o associacions que tinguin interès a formar part de la Fira hauran d’omplir un formulari que trobaran en la web i adjuntar una sèrie de documents com a màxim fins al dimecres 29 de gener a les 15 hores.

Criteris de valoració

Tal com s’informa en la normativa de participació, des de la Fira Mediterrània es valoraran totes aquelles propostes que s’incloguin en un dels tres grans itineraris: la música, les arts escèniques i la cultura popular i l’associacionisme. A més, es tindran en compte totes aquelles propostes que formin part d’un dels tres eixos de la Fira:

a)  Mirades: propostes d’artistes que no treballen habitualment amb l’arrel i que presenten la seva particular mirada cap a la cultura popular i tradicional.

b) Joves: propostes d’artistes emergents que ja de partida han centrat el seu treball creatiu en l’arrel tradicional.

c) Present: propostes que posen l’accent en una arrel creativa que no visqui aliena a la realitat que ens envolta i que a partir del llenguatge d’arrel i de la cultura popular i tradicional parli i reflexioni del que passa avui a la societat.

A més, des de l’organització de la Fira Mediterrània també es valoraran tots aquells projectes per la seva qualitat i interès artístic, pel seu caràcter d’estrena i pel seu recorregut potencial.

Les propostes de la Fira Mediterrània del 2020 es podran inscriure fins al dimecres 29 de gener. Per fer-ho caldrà adjuntar un dossier artístic que contingui la descripció de l’espectacle, una fitxa tècnica en què s’indiquin totes aquelles característiques i necessitats tècniques de la proposta, una fotografia, un enllaç a un vídeo i un enllaç a un arxiu d’àudio.

(Foto: 22a edició de la Fira Mediterrània de Manresa / Font: Txus Garcia)