Els Aimerics impulsen un Verkami per rehabilitar el seu nou local

Membres de l'Associació Aimerics

L’Associació Sociocultural Aimerics del municipi de Ribera d’Ondara (Segarra) ha decidit crear una campanya de Verkami per recollir fons per arreglar el seu nou local. A causa de la rescissió del conveni que tenien amb l’Ajuntament, l’entitat ja no disposa de l’espai que fins ara aquest li cedia, amb la qual cosa n’han hagut de buscar un de nou.

Recentment, gràcies a la gentilesa de Josep Maria Farré, una persona propera a la colla, l’ASC Aimerics ha pogut disposar d’un cobert de gra a la vila de Pallerols. Ara, però, el que falta és condicionar la finca per poder-hi emmagatzemar els Dracs, el material de l’entitat i per poder-hi organitzar diversos actes.

L’objectiu: aconseguir 2.250 €

Amb la campanya de Verkami que ara ha impulsat l’ASC Aimerics, l’objectiu és fer un tancat interior a la finca per poder disposar d’una sala de reunions, uns lavabos i un arxiu. Més endavant es vol instal·lar calefacció a tot el local i construir un escenari d’obra, una barra i uns lavabos exteriors.

De moment, l’associació ha aconseguit recaptar 380 € dels 2.250 € que vol aconseguir. Amb aquests diners es comprarien tots els materials que es necessiten per arreglar el cobert de gra, ja que la mà d’obra va a càrrec dels membres de l’entitat.

A canvi, a tots els patrocinadors se’ls ofereixen diferents recompenses, com productes de marxandatge de la Batalla de Foc 2020. Per aquells qui vulguin col·laborar amb 50 €, se’ls ofereix la possibilitat d’aparèixer com a patrocinadors d’aquest esdeveniment que se celebra cada any a principis d’agost.