Vibra, la nova app des de la qual difondre activitats de bestiari

Aplicació Vibra

El Departament de Cultura de la Generalitat acaba d’estrenar una aplicació que vol englobar tota l’oferta cultural de Catalunya. La proposta es diu Vibra i té com a objectiu oferir activitats culturals d’acord amb les preferències de cada persona.

A Vibra es poden trobar més de 30.000 actes d’àmbits com la música, el teatre, el circ o les arts visuals. A més, les activitats es poden escollir per territori, proximitat i data. L’aplicació guarda tota la informació sobre les experiències que ha seleccionat cada persona i les té en compte per, més endavant, proporcionar-ne altres de similars.

Una de les característiques interessants de Vibra és que actualitza les propostes culturals constantment. De fet, qualsevol persona pot proposar activitats perquè apareguin a l’aplicació. Només cal penjar a Twitter la informació de l’acte utilitzant el hashtag #joproposo.

En aquest cas, l’aplicació pot ser una gran oportunitat per divulgar les activitats de cultura popular que organitzen les colles de bestiari al llarg de l’any. Podria servir per arribar a nous públics, és a dir, a usuaris diferents dels que ja es troben a les xarxes socials.