Es convoca Curs de Responsables de Grups CRE, el 21 de març a Hostalets de Pierola

Curs RG-CRE

Es convoca una nova edició del curs de Responsables de Grups CRE adreçada als col·lectius de bestiari i diables, que tindrà lloc el proper dissabte 21 de març de 2020, a l’Auditori Cal Figueres dels Hostalets de Pierola (Plaça de Cal Figueres 1, Hostalets de Pierola). S’adjunta el programa provisional de la jornada formativa, amb horaris i ponències.

Inscripcions:

Les inscripcions del col·lectiu del bestiari festiu es poden vehicular a través de l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, independentment de si s’està federat o no. Es recomana no més de tres inscripcions per colla o secció.

Per a fer-ho, cal enviar escanejats al correu info@bestiari.cat els documents d’inscripció. Els podeu demanar en aquesta mateixa adreça de correu electrònic. La inscripció tindrà validesa un cop hagueu rebut confirmació per part de l’Agrupació.

Les inscripcions es realitzaran per rigorós ordre d’entrada.

Un cop hagueu rebut la confirmació de la vostra inscripció:

Obtenció del títol:

Un cop celebrada la jornada formativa, i transcorregudes unes setmanes, us farem arribar el certificat al vostre correu electrònic.