Afectacions al servei d’atenció de l’aplicació ‘Festa, foc i pirotècnia’ durant el confinament

Sagresaure

A causa del confinament pel Covid-19, alguns dels serveis de l’Adminstració Pública se n’han vist afectats.

En concret, des del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ens informen que si durant el període de confinament algú té alguna dificultat sobre l’aplicatiu Festa, foc i pirotècnia, d’acreditació de formacions CRE, podeu posar-vos en contacte amb la persona responsable de l’aplicació (Josep Bonet) mitjançant el correu jbonetc@gencat.cat.
IMPORTANT: Les consultes enviades a formacio.cpt@gencat.cat no seran ateses durant el confinament.

Que la cultura popular no s’aturi!

Aprofitem l’avinentesa per recordar a les colles que és important mantenir vives les entitats culturals mentre duri aquesta situació. A banda de promoure iniciatives del tot originals per oferir entreteniment a la mainada i als amants de la cultura, és bo que mantingueu el contacte amb la base social. A més, els responsables de l’entitat (membres de juntes directives, caps de colla…), tenim l’oportunitat per posar al dia la documentació de l’entitat, les subvencions i altres projectes.

L’Agrupació del Bestiari segueix a la vostra disposició de forma telemàtica per al que pugueu necessitar durant aquest període.