Les dones del Cabrot del Vendrell celebraran el Dia Internacional de la Dona amb diferents actes

Presentació actes dia de la dona

Aquest any, per celebrar el Dia Internacional de la Dona (8 de març), la ciutat del Vendrell ha preparat una dotzena d’actes que s’allargaran fins al divendres dia 20 del mateix mes. En ells participaran diferents entitats del municipi com el Grup de Dones Al-Manar, que pel diumenge 8 de març ha preparat una caminada solidària de tres quilòmetres que sortirà a les 10 h des de la Rambla. Una altra associació que també participarà en els actes del Dia de la Dona és el Drac de Foc el Cabrot del Vendrell.

Com explicà dimecres dia 4 la cap de colla del Cabrot Petit, Mariona Figueres, a la Ràdio i Televisió El Vendrell, “la primera idea era fer una batucada i encendre el Cabrot Petit portat per una dona”. Així doncs, dissabte dia 7, a partir de les 19.30 h, a la plaça Nova es farà aquesta encesa del Cabrot Petit, acompanyat de les Maces, a càrrec de les dones i les nenes de l’associació. L’encesa es farà de color violeta, el color representatiu de la lluita feminista.

Diumenge dia 8 de març els membres del Drac de Foc el Cabrot del Vendrell també col·laboraran en un altre acte: Les dones de la colla faran una batucada a partir de les 13 h a la Zona Riuet de les platges de Coma-ruga. En aquest mateix espai al matí es farà una sessió de ioga a càrrec d’Hori-Om (de 10 a 11 h) i una classe de Zumba organitzada pel gimnàs Record (de 12 a 13 h).

Cartell actes Dia de la Dona del Vendrell
Cartell actes Dia de la Dona del Vendrell

(Foto: Al centre de la imatge: El regidor de polítiques de gènere, igualtat i drets LGTBIQ, Christian Soriano, i la cap del colla del Cabrot Petit, Mariona Figueras / Foto: Ajuntament del Vendrell)