Convocada Assemblea General Ordinària divendres 17 de juliol al local dels Falcons de Vilafranca

Local dels Falcons de Vilafranca

La Junta de Govern de l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya convoca totes les entitats federades a la propera Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el divendres 17 de juliol a les 19h (18:30h en primera convocatòria)

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
Data: divendres 17/07/2020 a les 19h (18:30h en primera convocatòria)
Població: VILAFRANCA DEL PENEDÈS (Alt Penedès)
Lloc: Local dels Falcons de Vilafranca
Adreça: Carrer del Dr. Pasteur, 7

S’ha enviat per correu electrònic la convocatòria amb l’ordre del dia, així com tota la documentació relativa als temes que es tractaran. Per a més informació podeu enviar un correu a info@bestiari.cat.

Preguem la vostra assistència donada la importància dels temes a tractar.