Places obertes per la VI Batalla de Foc de la Vall d’Ondara, que es farà en format online

V Batalla de Foc

Encara que la pandèmia del coronavirus hagi anul·lat moltes activitats de cultura popular previstes per aquest estiu, les noves tecnologies fan possible que es realitzin actes a través d’Internet. Si bé no és el mateix, aquestes activitats simbòliques permeten no oblidar les celebracions i esperar, amb més ganes, les de l’any següent.

Un exemple d’acte virtual és la VI Batalla de Foc que està organitzant l’Associació Sociocultural Aimerics per aquests mesos de juliol i agost. A diferència d’altres anys, com que les bèsties no es podran trobar cara a cara en un mateix espai, les enceses es gravaran per separat i després es penjaran a Internet, a través dels canals de Facebook i Youtube Live. D’aquesta manera, el públic podrà votar la seva preferida.

El funcionament és el següent: primer es retransmetran les enceses i, després, els espectadors votaran durant un període de 24 hores quina ha estat la seva preferida. Només es podrà fer una votació per persona. Després d’anunciar les enceses guanyadores es passarà a la següent ronda fins a arribar a la final. Tot el període de la VI Batalla de Foc es farà del 25 de juliol fins a l’1 d’agost.

Gravacions al municipi de les bèsties

Les places per participar en la Batalla de Foc Virtual són limitades. A hores d’ara encara queden alguns llocs. Totes les colles que vulguin formar part de l’edició del 2020 poden enviar un mail a collaaimerics@gmail.com tot indicant el nom de la colla i els detalls de la bèstia, és a dir, constructor, edat, punts de foc i quelcom característic que es vulgui destacar.

Un cop inscrita la bèstia es quedarà un dia per gravar la seva encesa a partir de les 22 h, ja que les condicions de llum han de ser les mateixes per a totes les enceses. En cas de no poder-les gravar, no es podrà participar en la Batalla de Foc.

Pel que fa a les condicions, la localització de l’emplaçament en el qual la bèstia realitzarà l’encesa anirà a càrrec de la colla inscrita. Aquesta s’haurà de fer responsable de demanar els permisos necessaris per poder fer l’encesa en algun lloc del municipi. La gravació i l’edició anirà a càrrec d’una empresa externa.

Tots els participants a la VI Batalla de Foc rebran una col·laboració econòmica de 100 € i descomptes especials de la pirotècnia Estalella. El finalista s’endurà 100 € extres i el guanyador 200 €.

(Foto: Encesa de la V Batalla de Foc)

Condicions Batalla de Foc
Condicions Batalla de Foc
Condicions Batalla de Foc segona pàgina
Condicions Batalla de Foc segona pàgina