Les Festes de Sant Magí de Tarragona es mantenen amb mesures de seguretat davant la Covid-19

Presentació

Com tantes altres poblacions de Catalunya, Tarragona també ha organitzat enguany una Festa Major petita adaptada, tenint en compte les mesures de seguretat davant la Covid-19. El passat dilluns 27 de juliol, en una roda de premsa, l’alcalde i conseller de Cultura de la ciutat, Pau Ricomà, afirmà: “No renunciarem abans d’hora a res que puguem fer amb la màxima seguretat”.

Així doncs aquest 2020, per les Festes de Sant Magí, que se celebraran del 15 al 19 d’agost, no hi haurà diada castellera, processó ni revetlles. El programa festiu passarà de tenir 200 actes a prop d’un centenar. A més, per les activitats que s’han organitzat hi haurà un aforament limitat i tothom que vulgui accedir-hi haurà de sol·licitar una entrada.

Per dir alguns exemples, la diada castellera se substituirà per una emissió televisiva que es farà a través de la televisió del Camp de Tarragona TAC12. Pel que fa a les tronades d’inici i cloenda de festes, es dispararan des de diferents punts de la ciutat. Un altre cas és el festival d’activitats la IMAGInada, que es farà del 13 al 16 d’agost dins del teatre auditori del Camp de Mart, el qual tindrà un aforament màxim de 800 persones.

Podeu consultar el programa de Sant Magí 2020 en el següent enllaç.

 (Foto: Presentació del Cartell de les Festes de Sant Magí 2020 / Font: Mauri)