Coneixem la trajectòria d’Elisenda Carod, presentadora de la pròxima edició del Festivitas Bestiarum

Elisenda Carod

Enguany la conducció de la gala de lliurament dels Premis BEST 2020 tindrà veu femenina, i és que la guionista i humorista Elisenda Carod en serà l’encarregada.

Actualment l’Elisenda Carod condueix l’Apocalipsi, el concurs de El Matí de Catalunya Ràdio i és una de les cares de l’Està Passant de TV3 juntament amb Toni Soler i Jair Domínguez. A la vegada, és guionista d’humor tant per l’Està Passant com per l’Apocalipsi com per la Paisana de TVE amb Eva Hache entre d’altres.

La seva trajectòria en ràdio és àmplia: ha estat col·laboradora de La Segona Hora de Minoria Absoluta a RAC1. Ha estat a l’equip del Fricandó Matiner amb Vador Lladó durant tres temporades i copresentadora en l’última temporada del Fricandó Matiner.

Els seus inicis, però, els situem a Ràdio Flaixbac on ha copresentat l’espai Prohibit als pares durant tres anys. També ha estat col·laboradora de Catalunya Ràdio, RAC1 i La Xarxa de Televisions Locals entre d’altres.

(Foto: Minoria Absoluta)