Continua el projecte del Lleó de Sabadell: ja es coneixen els padrins i el grup musical que l’acompanyarà

Cap per Ball

El projecte del Lleó de Sabadell segueix en marxa. Si al mes de març l’Associació d’Amics Encultura’t de Sabadell estava impulsant una campanya de micromecenatge per recollir fons per a la construcció de la figura, ara, a l’espera de trobar un dia per presentar-la, ja s’han donat a conèixer més informacions relacionades amb la bèstia.

Així, els padrins de carn i ossos del Lleó seran: el folklorista Xavier Cordomí i la periodista del Diari de Sabadell Pilar Armengol.

Pel que fa a la música, el compositor encarregat de crear la melodia del ball serà el mestre Xavier Muixench, mentre que el conjunt musical que acompanyarà la figura festiva és Cap per Ball

Aquesta formació originària de Granollers compta amb músics procedents d’aquest municipi i també de la comarca del Vallès Oriental. Es va estrenar l’abril del 2018 i està composta per un fiscorn, un flabiol, un flautí, gralles, tarotes i percussió.

Finalment, pel que fa al constructor del Lleó, ja es va presentar el mes de febrer passat. Es tracta de l’artesà imatger Jordi Grau, del Taller Drac Petit de Terrassa.

(Foto: El conjunt musical Cap per Ball en una actuació / Font: Facebook Cap per Ball)