Exhaurides en una hora les entrades per assistir a una exhibició de bèsties al Vendrell

La crisi de la Covid-19 ha obligat a canviar la manera d’organitzar les festes populars. Si als correfocs i a les exhibicions de les bèsties festives normalment hi podia assistir tothom qui volgués, ara cal reservar entrada. Els espais són limitats, ja no es poden veure els espectacles de peu, sinó des d’un seient perquè aquest marqui la distància de seguretat entre una persona i l’altra.

Les festes es troben a faltar. En cada acte de cultura popular que s’organitza, ràpidament s’exhaureixen les entrades per poder-hi assistir. Aquest és el cas de les enceses de lluïment que diumenge 11 d’octubre faran el Drac de Foc el Cabrot del Vendrell, el Cabrot Petit, el Drac del Vendrell, la Mulassa Feixuga, el Borinot de Foc i les Puces del Caramot amb motiu de la Fira de Santa Teresa.

Dimecres 7 d’octubre es van posar a disposició dels ciutadans les entrades gratuïtes de l’acte perquè tothom qui volgués les pogués reservar. Es podien adquirir a través d’internet o presencialment, a l’Escola Municipal de Música Pau Casals, i en una hora es van exhaurir.

Des de l’àrea de Festes de l’Ajuntament del Vendrell valoren molt positivament la resposta dels vendrellencs i vendrellenques davant l’organització de l’acte. Recorden que per les festes de Santa Anna es va organitzar un acte semblant que també va tenir molt d’èxit. En aquell cas, l’endemà de Santa Anna, el 27 de juliol, el Drac, el Cabrot i la Mulassa Feixuga del Vendrell van fer diferents enceses a la plaça de Pep Jai. L’aforament a l’acte també va ser limitat per respectar les distàncies de seguretat.

Les bèsties de ben a prop

Per a qui no tingui entrada per assistir a les enceses de lluïment que faran diferents bèsties del Vendrell amb motiu de la Fira de la Santa Teresa, diumenge 11 d’octubre les podran anar a veure de ben a prop. Abans que comencin les exhibicions de foc, les figures estaran plantades de 17 a 19.30 h a la plaça Nova i a la plaça Vella.