La colla Reperkutim impulsa una campanya de micromecenatge per continuar amb la seva tasca inclusiva

La diversitat social i funcional és una realitat a la nostra societat. Donar visibilitat a aquestes persones no és senzill, però es poden trobar moltes iniciatives enfocades a ajudar les persones en risc d’exclusió social.

Reperkutim és un grup de percussió afro-brasilera que té com a objectiu ser un espai de cohesió que, a través de tallers de batucada impartits a diferents districtes de Barcelona, mostri aquesta realitat.

La situació actual provocada per la pandèmia de la Covid-19 ha aturat tots els tallers i sortides, fet que ha derivat en una alarmant situació econòmica per la falta d’ingressos. Per això, el grup ha iniciat una campanya a la plataforma Goteo per mirar de cofinançar el deute derivat de la compra de tambors.

Sense aquest deute, la colla barcelonina podrà començar a treballar en el seu principal objectiu: crear una escola inclusiva de Batucada a Barcelona. El projecte es basa en impulsar un espai de referència  d’àmbit nacional, amb el qual treballar amb coneixements i metodologies basades en valors. Per exemple, en el compromís social, la inclusió, la interculturalitat o l’acció comunitària.

En la primera ronda de cofinançament la colla ja han aconseguit 4.701 € dels 10.645 € necessaris per a dur a terme els seus objectius. Encara queden vint-i-tres dies per seguir fent donacions.