L’1 de novembre comença l’aniversari dels 40 anys de la Festa de la Fil·loxera

Festa Fil·loxera

La Festa de la Fil·loxera de Sant Sadurní d’Anoia està d’aniversari: aviat complirà anys. El mes de setembre del 2021 farà 40 anys de la primera actuació de la primera figura festiva en forma de fil·loxera. L’acte va tenir lloc per les Fires i Festes de 1981.

Per celebrar aquesta efemèride, l’associació Festa de la Fil·loxera ha preparat diferents actes i sorpreses que es coneixeran ben aviat. Més concretament el pròxim diumenge 1 de novembre a les vuit del vespre. A través del canal de Youtube de l’entitat es donarà el “tro de sortida” a la celebració dels 40 anys i es faran públiques algunes de les activitats que s’organitzaran.

Com expliquen des de l’associació Festa de la Fil·loxera, “el proper 2021 vindrà carregat d’actes i novetats en els diversos àmbits de la Festa, però també d’homenatge a tots aquells que han aportat i aporten el seu gra de sorra perquè hagi estat i segueixi essent possible recórrer aquest camí”.

L’entitat també vol transmetre un missatge d’il·lusió i fortalesa a tots els socis i convilatans tenint en compte l’actual situació marcada per la pandèmia de la Covid-19. És per aquest motiu que afegeix que si el coronavirus “no aturà ni el foc ni el groc les passades Fires, tampoc ho farà per celebrar aquesta data tan assenyalada”. Els actes del 40è aniversari es faran tot respectant les mesures sanitàries que marquin les autoritats competents en aquell moment.

(Foto: Encesa de les Fil·loxeretes / Font: Facebook Associació Festa de la Fil·loxera)