Convocada Assemblea Extraordinària virtual per dissabte 27 de febrer

A totes les entitats federades:

Amb el present escrit us convoquem a la propera Assemblea General Extraordinària que tindrà lloc el dissabte 27 de febrer de 2021 a les 17:30 h.

Lloc: VIDEOCONFERÈNCIA (GOOGLE MEET)
https://meet.google.com/eyn-wguu-nbu

amb el següent ORDRE DEL DIA:

  1. Projecte de subvencions a entitats. Canvis 2021. Aprovació si s’escau
  2. Projecte Digitalització 3D. Fase de consolidació (2021-2022). Aprovació si s’escau
  3. Precs i preguntes

Per acord de la Junta de Govern, es convoca aquesta Assemblea Extraordinària, donada la urgència de l’aprovació dels punts indicats. L’ajornament de l’aprovació d’aquests punts a aquestes alçades condicionaria la realització de les activitats en tot l’any 2021. Es preveu convocar l’Assemblea General Ordinària pels volts de la primavera, tot esperant que es pugui realitzar presencialment o bé de forma híbrida, segons evolucioni la situació de pandèmia.

Els interessats en rebre la documentació relativa als punts que es tractaran poden enviar un correu electrònic a info@bestiari.cat.  En aquesta adreça també poden sol·licitar la delegació de vot, en cas que alguna entitat no pugui assistir-hi. Es considera vàlida la delegació de vot si és comunicada abans de començar l’Assemblea.

Per tal de garantir un correcte desenvolupament de l’Assemblea, us demanem que sigueu puntuals i que respecteu els torns de paraula. Es permetrà fer intervencions abans de qualsevol procés de votació.

En nom de la Junta de Govern,

Mateu Tres
President

Podeu consultar en el següent enllaç el resum de l’Assemblea General Ordinària que es va fer el 17 de juliol de 2020.

(Foto: Imatge de l’Assemblea General Ordinària de 2020 celebrada al local dels Falcons de Vilafranca divendres 17 de juliol)