L’Agrupació del Bestiari ofereix un nou servei a les entitats per facilitar les compres a través d’Amazon

Si esteu federats a l’Agrupació del Bestiari, us podeu inscriure al servei en aquest enllaç: http://bit.ly/3aLVIIf

De vegades hi ha ocasions en què una entitat de cultura popular necessita comprar material per a la colla i, a més, de forma ràpida. Si bé sempre és important fomentar el comerç de proximitat, per establir un vincle entre l’associació i el barri, de vegades les circumstàncies fan que s’hagin de buscar els productes fora. Bé podria ser per urgència o per aconseguir articles molt específics.

Per casos com aquests, l’Agrupació del Bestiari Festiu disposa, des d’aquest mes de febrer, d’un nou servei. Ha obert un compte a Amazon Business Prime per a col·lectius d’organitzacions sense ànim de lucre. A través d’aquest compte les associacions federades es podran beneficiar de forma gratuïta d’una sèrie d’avantatges en la compra de productes. Aquests són:

  1. Possibilitat d’adquirir articles des del compte de l’entitat: Els pagaments es poden efectuar amb el compte bancari de l’associació (SEPA) i es pot obtenir factura (amb IVA desgravable) de totes les compres.
  2. Accés a productes que disposin d’enviament Prime, és a dir, gratuït i prioritari.
  3. Opció de desbloquejar preus més baixos i estalviar diners en productes que es comprin sovint.
  4. Accés al registre de despeses: El servei permet monitorar les activitats i oferir informació sobre cada un dels moviments.

Requisits per apuntar-se a l’oferta

Totes les entitats que estiguin federades a l’Agrupació del Bestiari es podran beneficiar d’aquests avantatges de forma gratuïta sense haver de pagar el cost anual (0 € en lloc de 36 € l’any). La finalitat del servei és proveir de material l’entitat. No per a ús personal.

El tràmit per fer la sol·licitud és gratuït. Per tal d’inscriure’s cal omplir el formulari que trobareu a continuació: http://bit.ly/3aLVIIf. Important: l’adreça electrònica que s’indiqui ha de ser de l’entitat i no ha d’estar prèviament registrada a Amazon.

Un cop feta la sol·licitud, un consultor d’Amazon es posarà en contacte a l’adreça facilitada per donar les instruccions per a registrar-se i gaudir del servei sense cost. El termini aproximat en què contactarà és d’entre set i 14 dies.

(Foto: Karolina Grabowska Pexels)