Dijous 11 de febrer, xerrada ‘El paper de les dones en la cultura popular’ feta per la sociòloga Núria Roca

Dijous 11 de febrer, a les 19 h, al Centre d’Imatgeria Festiva Can Saladrigas, la sociòloga Núria Roca Samon farà una xerrada sobre el paper de les dones en l’àmbit de la cultura popular.

L’any 2016 Roca va ser la guanyadora de la IV Beca d’Estudis de l’Associacionisme Cultural Català, convocada per l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català, que va finançar l’estudi Les dones a l’associacionisme cultural. La incorporació i participació de les dones en la cultura popular. El treball va ser publicat l’any 2019 a la revista Canemàs número 18.

En la xerrada de dijous 11 de febrer, Roca parlarà sobre les barreres que solen tenir les dones a l’hora d’ocupar càrrecs de responsabilitat en entitats de cultura popular. També tractarà sobre les diferències que sol haver-hi entre homes i dones en aquestes associacions i sobre les mesures que es podrien aplicar per suavitzar-les.

L’acte serà retransmès en directe a través del canal de Youtube de l’Agrupació del Bestiari i comptarà amb la presència d’un/a intèrpret en llengua de signes. Les persones que vulguin assistir a l’acte es poden inscriure en el següent enllaç.

(Foto: Núria Roca / Font: Tornaveu)