Les assegurances contractades amb l’Agrupació del Bestiari tindran una rebaixa proporcional a la seva durada més un descompte afegit

A causa de la incertesa dels moments que estem vivint, i amb l’objectiu de tenir més informació sobre l’evolució de la pandèmia i les restriccions que afecten els actes de cultura popular, l’Agrupació del Bestiari ha acordat amb la companyia Arç Cooperativa de renovar les pòlisses fins al 31 de desembre de 2021.

Aquest canvi implica una rebaixa de la pòlissa de Responsabilitat Civil i Accidents de les persones proporcional a la reducció de la seva durada, més un descompte afegit. Així, doncs, s’evita repetir la fórmula d’extorn que es va proposar l’any passat.

A partir de l’1 de juny es reduirà la durada de les assegurances a 7 mesos (6 mesos + 1 mes gratuït) davant la incertesa del retorn a la normalitat. A més, el preu de les assegurances inclourà un descompte del 20% per la reducció de l’activitat.

Una altra de les novetats d’aquest 2021 és que les assegurances no es renovaran de manera automàtica. Per fer-ho, caldrà registrar-se i fer la contractació a través d’un nou portal renovat, intuïtiu i fàcil d’utilitzar, que permetrà fer els tràmits de manera ràpida i senzilla.

Un acord adaptat a la realitat actual 

Des de l’inici de la pandèmia i durant la seva evolució, l’Agrupació del Bestiari ha procurat vetllar per totes i cadascuna de les entitats federades, per tal de gestionar dins les seves capacitats aquesta situació tan sobrevinguda.

Una vegada més, amb ferma convicció i amb la màxima vocació de servei, ha estat treballant amb el proveïdor de referència en assegurances de Responsabilitat Civil, Accidents i Danys en el Transport, per tal d’aconseguir un acord que sigui capaç de donar resposta a la realitat actual i al futur incert que tenim al davant.

També s’ha procurat reduir en la mesura del possible la càrrega econòmica de les entitats, però garantint també el sosteniment dels projectes de pòlissa a mitjà i llarg termini.

(Foto: El Cabrot del Vendrell fent una encesa de lluïment durant el VII Festivitas Bestiarum / Autor: Jordi Gatell)