El seguici popular de Subirats al complet estarà l’1 i 2 de maig a l’Ateneu de Lavern

Una bona pila d’imatges festives té el municipi de Subirats (Alt Penedès) i totes elles estaran aquest cap de setmana a la Sala de l’Ateneu Agrícola de Lavern. El dissabte i el diumenge 1 i 2 de maig tindrà lloc la Mostra de bèsties i imatges festives de Subirats. L’exposició, d’entrada gratuïta, es podrà visitar d’11 a 13 h i de 17 a 19.30 h.

Després de més d’un any tancades, per fi es podran tornar a veure algunes bèsties que feia temps que no sortien del seu cau. Aquest és el cas del Drac Miserach de Sant Pau d’Ordal, el Drac Vell de Sant Pau, el Drac Petit de Sant Pau, l’Escurcerot d’Ordal, el Drac Masellot de Lavern i l’Àliga de Lavern.

A l’exposició, a més, hi haurà diferents parelles de gegants i capgrossos com els Gegants de Can Batista, els Gegants d’Ordal, els Gegants i Gegantons de Lavern, els Gegantons de Ca l’Avi, els Capgrossos de Can Cartró, els Capgrossos d’Ordal, els Capgrossos de Lavern i els Capgrossos de Ca l’Avi. Per últim, la mostra també comptarà amb la participació de les Gitanes de Lavern.

Per a més informació, podeu consultar el compte d’Instagram del Drac i Redimonis de Lavern.

(Foto: Encesa del Drac Masellot de Lavern / Font: Facebook Masellot Lavern)