Obertes les inscripcions per proposar activitats pel Dia de l’Associacionisme Cultural

Totes les entitats que estiguin interessades a participar en l’edició del 2021 del Dia de l’Associacionisme Cultural ja es poden inscriure a la web. El termini està obert fins al dilluns 24 de maig.

Enguany la proposta del Departament de Cultura és preparar activitats de portes obertes en diferents formats com pot ser el virtual, el presencial o el mixte. Aquestes s’hauran de realitzar entre l’1 i el 13 de juny.

La principal condició dels actes presencials és que es preparin tenint en compte les mesures vigents en el moment de celebrar l’activitat, tenint present la situació de pandèmia.

Una jornada per posar en valor el pes de l’associacionisme

Cada any la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural convida tots els equipaments culturals associatius i entitats de cultura popular de Catalunya a fer unes jornades de portes obertes en les dates pròximes al dia de la celebració (4 de juny).

L’objectiu de les jornades, que se celebren des de l’any 2015, és acostar els ciutadans als ateneus, casals, casinos, orfeons, locals castellers o qualsevol tipus d’equipament cultural gestionat per associacions, convidar-los a entrar i fer-los partícips de la important tasca de difusió cultural que realitzen les entitats del país.

L’etiqueta proposada per a la difusió de les activitats a les xarxes socials serà #DASC2021. Com cada any, les propostes es visualitzaran a través de l’Agenda Cultural.

Si a causa de la situació sanitària hi hagués canvis d’última hora, la informació s’indicarà a l’Agenda Cultural i als webs de les entitats organitzadores.