Cinc figures de bestiari es reuniran a Sant Cugat del Vallès el pròxim 22 de maig

Dissabte 22 de maig el municipi de Sant Cugat del Vallès s’omplirà de bèsties. S’hi celebrarà una trobada de bestiari que també comptarà amb un espectacle de foc.

L’acte es farà les 21 h al Parc de Ramon Barnils i per assistir-hi caldrà reservar entrada prèvia en el següent enllaç. En ell es podran veure les següents figures de bèstiari: la Pàjara de Terrassa, el Llaunes de Montgat, el Boc Aegis de Can Rosés, el Ferafoc de Sant Quintí de Mediona i el Boc de Can Vernet.

A part de les enceses de les bèsties, l’esdeveniment també comptarà amb un espectacle de foc a càrrec dels diables, diablesses, diablons i diablones de Sant Cugat. És per aquest motiu que des de l’organització recomanen anar vestit amb roba de cotó i/o texana, ulleres i barret o mocador, tot evitant els materials sintètics.