Arç Cooperativa renova el patrocini del Festivitas i es converteix en nou patrocinador del projecte 3D

La corredoria d’assegurances de referència de l’Agrupació del Bestiari, Arç Cooperativa, acaba de signar un conveni de patrocini amb l’Agrupació per a donar suport a dos dels seus grans projectes: el Festivitas Bestiarum i la Digitalització en 3D de les figures de bestiari festiu.

A través d’aquest acord l’entitat fa una aposta clara per a la promoció de la cultura popular, entenent aquesta com un dels eixos vertebradors de la nostra societat.

Des de la cooperativa asseguren que la cultura popular és necessària per a “fomentar la relació entre les persones, teixir la nostra identitat com a comunitat i mantenir viva la memòria col·lectiva”.

És per aquest motiu que un any més Arç Cooperativa patrocinarà el Festivitats Bestiarum, la gran gala del bestiari festiu que se celebra a finals d’any.

Com a novetat d’aquest 2021 també farà el patrocini del projecte 3D, un pla pioner a Europa que recentment s’ha donat a conèixer arreu del territori català i que té com a objectiu escanejar en 3D les figures d’imatgeria festiva per a preservar i fer difusió dels seus elements.

Des de la corredoria d’assegurances consideren que la preservació i continuïtat en el temps de les manifestacions de cultura popular són elements clau per a la construcció d’un país plural i divers.

Reducció del preu de la pòlissa del 2021

Tal com es va informar el passat mes de març, molt aviat Arç Cooperativa obrirà un nou portal a internet perquè les diferents entitats de l’Agrupació del Bestiari puguin renovar les seves assegurances de Responsabilitat civil, Accidents de les persones i Danys en el transport de les bèsties.

A causa de l’actual situació de pandèmia, per aquest 2021 Arç Cooperativa ha fet una oferta especial per a les assegurances de Responsabilitat Civil i Accidents de les persones que es contractin des de l’Agrupació del Bestiari tenint en compte la delicada situació de les entitats.

D’aquesta manera, a partir de l’1 de juny es reduirà la durada d’aquestes dues assegurances a 7 mesos (6 mesos + 1 mes gratuït) davant la incertesa del retorn a la normalitat. A més, el preu de les assegurances inclourà un descompte del 20% tenint en compte l’obligada reducció de les activitats.

Notícies relacionades: