Ja està disponible el nou portal d’Arç Cooperativa per a contractar les assegurances

L’enllaç de la nova web és: https://bestiari.arc.coop/ca/

Aquest mes de juny, Arç Cooperativa ha obert un nou portal a la seva web per contractar i gestionar les assegurances de les colles de bestiari. La web es diu bestiari.arc.coop i ha estat dissenyada perquè sigui més intuïtiva i fàcil d’utilitzar. El nou sistema d’accés, a més, millora la privacitat i seguretat de les dades personals.

Amb aquesta nova pàgina les associacions poden contractar, gestionar i consultar l’estat de les seves assegurances de manera més ràpida i senzilla. El portal ofereix la possibilitat de calcular el preu de l’assegurança de manera automàtica, contractar-la en línia a través del sistema de domiciliació bancària i consultar el certificat. Tot plegat permet que les entitats s’estalviïn temps i costos en la gestió.

La següent guia ofereix informació sobre com registrar-se al nou portal d’assegurances: https://www.bestiari.cat/wp-content/uploads/2021/06/Guia-ràpida-registre-portal-Bestiari.pdf

Descomptes en la contractació

Tal com es va informar el passat mes de març, aquest 2021, a causa de la pandèmia, l’Agrupació del Bestiari ha acordat amb Arç Cooperativa de renovar les pòlisses fins al 31 de desembre del 2021.

Amb aquesta nova fórmula, des de l’1 de juny s’ha reduït la durada de les assegurances a 7 mesos (6 mesos + 1 mes gratuït) davant la incertesa del retorn a la normalitat. També ha variat el preu de les assegurances i s’ha inclòs un descompte del 20% a causa de la reducció del nombre d’actes.