Les Fures de Can Baró impulsen una campanya de micromecenatge per reduir el pes del Mosquit Tigre

La colla del Mosquit Tigre de Can Baró, les Fures de Can Baró, ha iniciat una campanya de micromecenatge per obtenir fons. L’objectiu és aconseguir que la bèstia de la colla, el Mosquit, passi dels 115 kg de pes actuals als 50 kg. Per fer-ho, s’agafarà l’antic Mosquit com a motlle per fer-ne un de nou.

Accedir a la campanya de micromecenatge: https://www.totsuma.cat/projecte/1869/el-mosquit-tigre-de-can-baro

L’entitat necessita 6.500 € i li falta una petita part per arribar-hi. És per aquest motiu que ha iniciat aquest crowdfunding, per assolir els 1.000 € que li queden.

Entre les recompenses s’ofereix des de l’agraïment a les xarxes socials, a un mocador de la colla de diables o la possibilitat que es gravi el nom del mecenes dins del nou Mosquit. Hi ha temps fins a la penúltima setmana de juliol.

El Mosquit Tigre de Can Baró és una bèstia festiva estrenada l’any 2014 i feta per Eloi Martín. Està pensada per a un sol portador, d’aquí la necessitat que es redueixi el pes de la figura.

El fet que la gent del barri digués que els primers mosquits tigre de Barcelona es van veure a Can Baró, va fer que la colla decidís que la seva bèstia festiva seria aquest insecte.

(Foto: Mosquit Tigre de Can Baró / Autor: Gladi Photos)