L’estrena de l’Àliga de Sabadell comptarà amb la presència d’una àliga de cada província

El pròxim dissabte 10 de juliol a la tarda, la Colla de Geganters i Grallers de Gràcia de Sabadell farà la presentació i estrena oficial de l’Àliga de Sabadell, una nova bèstia que pretén fer més gran la família de la imatgeria sabadellenca.

L’acte es farà a la plaça de Sant Roc i comptarà amb dues passades, una a les 17 h i una altra a les 19 h. Les entrades seran gratuïtes, però l’aforament limitat, per aquest motiu cal reservar-les prèviament a través de l’enllaç: https://estrenaaligasabadell.bhweb.es 

L’acte comptarà amb la presència de quatre àligues, una de cada província de Catalunya, representant així tot el principat. Faran de padrines l’Àliga de Mataró i l’Àliga de Tàrrega i, com a convidades, l’Àliga de Girona i l’Àliga de Tortosa.

També es comptarà amb altres figures del nou Seguici Festiu de Sabadell com el Lleó de Sabadell, la Víbria de la Creu Alta de Sabadell i els Gegants de Sabadell.

Aquest acte serà conduït per David Bonilla i tindrà música en directe que anirà a càrrec d’una formació de Ministrers dirigida per Roger Andorrà, compositor de la música de l’Àliga de Sabadell.

(Foto: Àliga de Tàrrega)

Articles relacionats: