‘El Gran Llibre del Bestiari Català’ es presentarà el 12 de novembre al Vendrell

El pròxim divendres 12 de novembre a les 18 h a la Sala Petita de l’Auditori del Tívoli del Vendrell tindrà lloc la presentació d’El Gran Llibre del Bestiari Català, un volum editat per Penguin Kids que fa un recull d’algunes de les bèsties festives que podem trobar als Països Catalans.

L’acte, dirigit a nenes i nens a partir de cinc anys, inclourà una lectura de textos a càrrec de la professora vendrellenca especialitzada en música i educació especial Anna Ibarz, com també una activitat dinamitzada pensada per donar a conèixer les característiques del bestiari festiu.

Quina diferència hi ha entre un drac i una àliga? Per què un llança foc i l’altre sol ballar en actes protocol·laris? Aquestes preguntes i algunes més es respondran durant l’acte en el qual també es farà un petit taller.

L’activitat serà d’entrada lliure però amb aforament limitat. Comptarà, a més, amb la presència de tres convidats ben especials: el Lleonet del Vendrell, el Cabrot Petit del Vendrell i una Puça del Caramot, amb qui els nens i nenes es podran fer fotos.

Notícies relacionades