Convocada Assemblea General Extraordinària telemàtica pel pròxim dissabte 19 de febrer

Assemblea General 2020

Amb el present escrit la Junta de Govern de l’Agrupació del Bestiari convoca totes les entitats a la propera Assemblea General Extraordinària que tindrà lloc el dissabte 19 de febrer de 2022 a les 17:30 h.

Lloc: VIDEOCONFERÈNCIA (GOOGLE MEET)
https://meet.google.com/hyb-shbe-byo

amb el següent ORDRE DEL DIA:

  1. Projecte de subvencions a entitats. Canvis 2022. Aprovació si s’escau
  2. Proposta actualització estatuts. Aprovació si s’escau
  3. Precs i preguntes

Per acord de la Junta de Govern, es convoca aquesta Assemblea Extraordinària, donada la urgència de l’aprovació dels punts indicats. L’ajornament de l’aprovació d’aquests punts a hores d’ara condicionaria la realització de les activitats en tot l’any 2022. Es preveu convocar l’Assemblea General Ordinària pels volts de la primavera, tot esperant que es pugui realitzar presencialment o bé de forma híbrida, segons evolucioni la situació de pandèmia. En el correu electrònic s’adjunta la documentació relativa als punts que es tractaran.

Per tal de garantir un correcte desenvolupament de l’Assemblea, us demanem que sigueu puntuals i que respecteu els torns de paraula. Es permetrà fer intervencions abans de qualsevol procés de votació.

En cas que alguna entitat no pugui assistir, es considerarà vàlida la delegació de vot si és comunicada abans de començar l’Assemblea.