El Camell de Molins de Rei torna per Carnaval

Aquest any, si res no diu el contrari, el Camell de Molins de Rei tornarà a treure el cap per Carnaval. I ho farà amb més força que mai, ja que tornarà a empaitar els culs dels molinencs i molinenques pels carrers de la Vila en el seu ja tradicional Empaitaculs de Carnaval.

L’acte tindrà inici diumenge 27 de febrer a les 19.30 h. Primer es farà el Ball del Camell a la plaça de la Vila i després començarà l’Empaitaculs de Carnaval. Podeu consultar el recorregut en el següent enllaç: http://www.amicsdelcamell.cat/inici/correcuites/carnaval/ 

En acabar l’activitat, el Camell es retrobarà amb sa Majestat, el Rei Carnestoltes, a la plaça de l’Església, on tindrà lloc el Samaniat i la crema del rei.

Ja diumenge 27 de febrer al matí haurà tingut lloc el Ball del Petit Camell i l’Empaitaculs en la seva versió infantil. En aquest cas, el Ball serà a les 12.00 h i el recorregut serà més curt. Consulteu-lo en el següent enllaç: http://www.amicsdelcamell.cat/inici/petitcamell/