Les bèsties infantils de Barcelona fan parada al Born CCM per Santa Eulàlia

Del 5 al 13 de febrer, la Sagresaureta, el Barrufafoc, la gata Bímbia i altres bèsties infantils de Barcelona es trobaran exposades al Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona. Amb motiu de les Festes de Santa Eulàlia, totes aquestes figures i 22 més es podran visitar a l’antic mercat del barri de la Ribera, on els visitants les podran conèixer, fotografiar i llegir els detalls de la seva història.

Un any més, la mostra de bestiari infantil del Born CCM s’ha convertit en un dels actes de referència de les Festes de Santa Eulàlia. L’any passat l’exposició va rebre quasi 10.000 visitants en tan sols quinze dies, en una edició especial en què, coincidint amb el 700 aniversari de la primera referència històrica de la celebració del Corpus a Barcelona, es va preparar l’exposició El Corpus és BESTIAL!

Enguany, tal com assenyala la delegada territorial de Barcelona de l’Agrupació del Bestiari, Mercè Ayora, “s’ha seguit apostant pel bestiari infantil tot esperant que les nenes i els nens gaudeixin tenint l’oportunitat de veure aquestes figures de ben a prop”.

En aquesta edició, les figures de bestiari també compartiran espai amb els gegantons de les colles de la Coordinadora de Geganters de Barcelona, així com els gegantons de les escoles, tot oferint una exposició ben completa que posa els infants al centre. La mostra es podrà visitar en l’horari habitual del Born CCM, és a dir, de dimarts a dissabte, de 10 a 19 h hores, i diumenges i festius, de 10 a 20 h.

Pel que fa als actes de bestiari infantil, aquests no acaben aquí. Diumenge 13 de febrer, a les 18.30 h, començarà des de la plaça de Sant Jaume el correfoc dels diables petits i les bèsties infantils. El recorregut passarà pel carrer de Ferran, la Rambla, el passatge de Colom i la plaça Reial i acabarà al voltant de les vuit del vespre.

A continuació, podeu veure una visita a l’exposició de bèsties infantils del Born CCM que va fer el comunicador Pau Benavent l’any 2020:

Notícies relacionades