Clou la VIII Trobada de Dracs i Bèsties de Foc de Cervera del Maestre amb més públic que mai

El primer cap de setmana de juliol, els dies 2 i 3, es celebrà al municipi castellonenc de Cervera del Maestre, després de dos anys d’interrupció per la pandèmia, la vuitena edició de la mítica Trobada de Dracs i Bèsties de Foc.

A banda del tradicional mercat de productes de la zona, cal destacar la presència del Drac de la Fram de Cervera, el Drac Santa Margarida de la Riera de Gaià (Tarragona), el Bou de Tarragona i la Vibria també de Tarragona. Tots acompanyats per la Colla de Diables Voramar del Serrallo (Tarragona) i les bandes de música Unió Musical Santa Cecília de Cervera i Associació Musical Verge de l’Ermitana de Peníscola.

Les dues jornades foren amenitzades amb xancuts, malabars i acròbates a càrrec del Grup d’Animació Culthisme de València. Com a novetat, en la present edició es van incloure algunes activitats extra com una sèrie de degustacions de productes de proximitat i un concurs de maquetes de dracs pels més petits.

De nou, tot un èxit de participació, amb una gran quantitat de públic procedent dels diversos municipis de la comarca, ja que de totes les edicions, aquesta va ser la més concorreguda.

Dani Cervera, tècnic de turisme de Cervera del Maestre