Cap de setmana ple d’activitats a Catalunya en què el bestiari serà el rei

Ara que estem a principis de tardor és bon moment per fer trobades de foc. Cada cop es fa fosc més aviat i la foscor dona pas a les espurnes i les guspires, a les llums creades per les sals metàl·liques dels coets. Aquest cap de setmana, més concretament divendres 30 de setembre i dissabte 1 d’octubre, hi ha previstes diferents activitats que tindran el bestiari i els diables com a clars protagonistes. A continuació us les presentem:

Trobada de bèsties a Montmeló

Dissabte 1 d’octubre hi haurà festa a Montmeló, la colla de diables del municipi ha organitzat una trobada de bestiari per celebrar els seus 25 anys de trajectòria. Hi haurà plantada de bèsties, concert familiar i l’acte “Foc a la Plaça!”, pensat per fer gaudir el públic amb les espurnes de la colla de diables i les bèsties convidades.

7a Trobada de bestiari a Montcada i Reixac

La Martineta de Cerdanyola del Vallès, la Lloba Lea de Calella, el Poll Foll de Ripollet, el Moll Fer de Mollet del Vallès i el bestiari dels Diables de Can Sant Joan de Montcada i Reixac us esperen dissabte 1 d’octubre en la 7a Trobada de Bestiari. Hi haurà: plantada de bèsties, tabalada, cercavila i correfoc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Correfoc de diables i bèsties a Molins de Rei

En aquest cas, la cita amb el bestiari la teniu divendres 30 de setembre, quan se celebrarà un correfoc de diables i bèsties a Molins de Rei. L’acte començarà a les 21 h a la plaça de l’Ajuntament i hi participarà el Cuc de Molins de Rei, la Dragona l’Entxuscat, el Borinot del Vendrell i el Drac Braulio de Sant Joan Despí, que actuaran al costat de les següents colles de diables: el Ball d’Enveja de Vilanova i la Geltrú, els Dimonis de Molins de Rei, els Diables de Santa Oliva, els Diables de Masquefa, els Diables de Manresa, els Diables Banyuts de Vallirana i els Diables de Molins de Rei L’Agrupa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1a Trobada de Bestiari de Begues

La cita de dissabte a Begues és especial, ja que es tractarà de la primera trobada de bestiari que es farà al municipi. Hi participaran un total de deu bèsties: el Pollo del Prat de Llobregat, en Mörth de Sabadell, el Cavall armat del Papiol, l’Anguila Murtrassa de Gavà, el Baró de Nou Barris, la Dragona de les Roquetes, el Drac Apocaleus de Vallirana, el Boc de Can Vernet de Sant Cugat del Vallès i la Ferla i la Cuca Fera de Begues.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Correfoc al barri del Padró de Cornellà

Divendres, al Baix Llobregat, a part del de Molins de Rei, també tindreu correfoc a Cornellà. Més concretament a la plaça del Trinquis. Primer, a les 20.30 h, hi haurà correfoc infantil i, a les 21.30 h, se celebrarà el correfoc pels més grans.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actes de foc en el marc de la Festa Major de les Corts

Finalment divendres i dissabte, al barri de les Corts de Barcelona, hi haurà moviment. Divendres se celebrarà una cercavila a les 21.30 h amb la participació del Guardià de les Corts, els Diables i Timbalers d’Itaca, la Repúbli-k de l’Avern, els Bocs de Can Rosés, els Tokatoms, els Diables de les Corts i el Boc Aegis de Can Rosés.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja dissabte, es farà el correfoc unitari de les Corts que sortirà a les 21.30 h des de la plaça Comas. A part de les colles del barri, també vindran una sèrie de colles convidades com: les Banyetes d’Horta, la Diabòlica de Gràcia, els Cabrons i Bruixes de Centelles i els Diables Serpents de Manlleu.