Obertes les inscripcions per un nou curs RGCRE que es realitzarà el pròxim 15 d’octubre als Hostalets de Pierola

Des de la Junta de Govern de l’Agrupació del Bestiari es fa saber que s’ha convocat una nova edició del curs de Responsables de Grup CRE adreçada als col·lectius de bestiari i diables. Aquesta es durà a terme el dissabte 15 d’octubre de 2022 a l’Auditori Cal Figueres dels Hostalets de Pierola (plaça de Cal Figueres 1, Hostalets de Pierola).

A la vegada, s’informa que hi ha prevista una altra convocatòria pel 12 de novembre al Vendrell i per a la qual encara s’han d’obrir inscripcions.

A través del següent enllaç s’adjunta el programa provisional de la jornada formativa, amb horaris i ponències.

Informació sobre les inscripcions

Les inscripcions del col·lectiu del bestiari festiu es poden vehicular a través de l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, independentment de si s’està federat o no. Es recomanen no més de tres inscripcions per colla o secció.

Per fer-ho cal enviar escanejats al correu info@bestiari.cat els documents d’inscripció. Els podeu demanar a la mateixa adreça de correu electrònic. Les inscripcions es faran en rigorós ordre d’entrada i es faran efectives una vegada s’hagi rebut confirmació per part de l’Agrupació.

Informació pels inscrits

Obtenció del títol

Després de celebrar-se la jornada formativa, i transcorregudes unes setmanes, l’Agrupació del Bestiari farà arribar el certificat al correu electrònic que s’hagi indicat.