T’agradaria fer una visita nocturna al Cau de les Bèsties d’El Born CCM? (entrades exhaurides)

Enllaç per inscriure’s a les visites del 13 i 20 de setembre (20.30 h)https://bit.ly/3KQDFRz

Aquest mes de setembre, amb motiu de les Festes de la Mercè, l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya ha organitzat una exposició amb tot el bestiari de la ciutat. Un any més, fins al 25 de setembre es podran anar a veure a la balconada del Born CCM una cinquantena de figures de bestiari de tots els colors i mides, des de porcs i cavallets fins a dracs.

Enguany, davant l’èxit que va tenir l’activitat l’edició passada, es tornarà a fer una visita nocturna teatralitzada. En aquest cas dos dies: el 13 i el 20 de setembre a les 20.30 h. Es tracta d’una bona oportunitat per conèixer els secrets que s’amaguen darrere d’aquestes figures festives. A més, ho fareu en un entorn mai vist, envoltats de música, llums i efectes sonors…

Les inscripcions s’han de fer a través del formulari que trobareu en el següent enllaç. Afanyeu-vos, que les places són limitades!: https://bit.ly/3KQDFRz