Nou curs RGCRE previst pel 12 de novembre al Vendrell

Es fa saber a les entitats que es convoca una nova edició del curs de Responsables de Grup CRE adreçada als col·lectius de bestiari i diables, que tindrà lloc el dissabte 12 de novembre de 2022, a l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell (Passatge del Tívoli, 3, 43700 El Vendrell, Tarragona).

En breu rebreu el programa provisional de la jornada formativa, amb horaris i ponències. Us avancem que la jornada comença a les 09:15h i es preveu que finalitzi a les 18:30h.

Inscripcions

Les inscripcions del col·lectiu del bestiari festiu es poden vehicular a través de l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, independentment de si s’està federat o no.

NOVETAT: Davant l’allau de sol·licituds que estem rebent en les darreres convocatòries, i per a garantir un repartiment més equitatiu de les 48 inscripcions que tenim assignades a les entitats del món del bestiari, enguany limitem la inscripció a màxim una persona per colla o secció

Així mateix, us demanem una mica de sentit comú, sobretot aquelles entitats que ja tingueu un nombre important de persones titulades. L’arrencada post-pandèmia ha forçat molts relleus de juntes i responsables.

Per a fer-ho, cal enviar escanejats al correu info@bestiari.cat els documents d’inscripció. Els podeu demanar en aquesta mateixa adreça de correu electrònic. La inscripció es farà efectiva un cop hagueu rebut confirmació per part de l’Agrupació.

Les inscripcions es realitzaran per rigorós ordre d’entrada.

Un cop hagueu rebut la confirmació de la vostra inscripció:

Obtenció del títol

Un cop celebrada la jornada formativa, i transcorregudes unes setmanes, us farem arribar el certificat al vostre correu electrònic.

(Foto de Linus Urpí)