L’Agrupació del Bestiari rep una dotació del Departament de Cultura per a un projecte de tecnologies immersives

Gràcies a una subvenció del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Agrupació del Bestiari ha rebut un ajut per a impulsar un projecte relacionat amb les tecnolgies immersives.

El projecte Una plaça bestial! es desglossa amb les següents accions:

  1. Desenvolupament d’una aplicació de realitat virtual, en la qual es recreen cinc places de diferents indrets de Catalunya. Aquestes places contindran diversos models digitals basats en figures de bestiari reals escanejades en 3D, i els usuaris podran interactuar-hi.
  2. Dotació d’ulleres de Realitat Virtual per a divulgar el projecte entre la comunitat educativa.

És sens dubte una bona notícia, que donarà un nou impuls a la línia que l’Agrupació ha pres en els darrers anys, d’incorporar la tecnologia al servei de la cultura popular, en termes de documentació, conservació i recuperació de patrimoni, i divulgació.