Obert el termini per adherir-se a la convocatòria d’ajut col·lectiu “Iniciatives del Bestiari Festiu 2023” (fins al 8 de març)

Per mitjà d’aquesta publicació, des de la Junta de Govern de l’Agrupació del Bestiari us fem arribar una convocatòria de subvenció a la qual us podeu acollir.

Enguany, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha obert convocatòria molt aviat, deixant poc temps per a poder gestionar les vostres sol·licituds. Lamentem no poder-vos donar més temps per a presentar la vostra sol·licitud, però són terminis que no es poden controlar des de l’Agrupació. Les bases i condicions són les mateixes que la convocatòria de l’any 2022.

CONVOCATÒRIA D’AJUT COL·LECTIU “INICIATIVES DEL BESTIARI FESTIU 2023”
CONVOCA: Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, amb el suport del Departament de Cultura
PERÍODE DE PRESENTACIÓ: del 22 de febrer al 8 de març  (IMPRORROGABLE)
Aprovades a l’Assemblea General Extraordinària convocada el passat 19 de febrer, els ajuts estan destinats a contribuir a les despeses relacionades amb l’organització de:
  • Incorporar accions d’inclusió als actes de bestiari
  • Formació
  • Restauració d’elements de bestiari (NO noves construccions)
  • Programes d’activitats en commemoració d’aniversaris
Principals novetats respecte edicions anteriors:
  • Cada entitat presentarà una única sol·licitud per a una o més activitats
  • S’establirà un import fix d’ajut per a cada línia.
  • Es flexibilitza la justificació (cal aportar el triple de l’import de l’ajut)
Aquest canvi de criteri pretén donar major flexibilitat a les entitats a l’hora d’afrontar canvis en la planificació, així com facilitar el procés de justificació.
Important: Aquest ajut forma part d’un projecte col·lectiu impulsat per l’Agrupació del Bestiari que serà presentat al Departament de Cultura en la convocatòria de federacions. Les activitats que es presentin en aquesta convocatòria NO es poden presentar en cap altra convocatòria d’ajuts convocats pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

(Podeu trobar tota la documentació relacionada amb el tràmit al correu de l’entitat)