Oberta la convocatòria de subvencions 2023 de la Diputació de Barcelona de cultura popular i tradicional (fins al 28 de febrer)

Des de la Junta de Govern de l’Agrupació del Bestiari us fem saber que hi ha oberta una nova convocatòria de subvenció de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona. Aquesta està dirigida a activitats de cultura popular i tradicional a realitzar dins de la demarcació de la Diputació de Barcelona durant l’any 2023 i organitzades per entitats culturals sense finalitat de lucre.

Totes les colles que estiguin interessades a presentar-s’hi tenen temps fins al dimarts 28 de febrer.

En el següent enllaç trobareu l’accés a la pàgina web de la Diputació amb tota la informació necessària: https://www.diba.cat/es/web/cultura/subvencions

Mesures COVID

Per tal de pal·liar les repercussions de la pandèmia de la COVID-19 sobre l’associacionisme dedicat a la cultura popular i tradicional, les bases estableixen les següents mesures:

  • Possibilitar la concessió de subvencions fins al 80% del cost total del projecte subvencionat.
  • Sufragar despeses de projectes i activitats previstos que no hagin pogut arribar a realitzar-se o que s’hagin realitzat en format virtual, però que la seva organització hagi comportat despeses directament destinades a l’objecte de la subvenció, sempre que el motiu de la no realització dels projectes i activitats o la seva realització en format virtual hagi estat el compliment de les resolucions dictaminades per les autoritats governamentals en referència a les mesures en matèria de salut pública per a contenció de la pandèmia de la COVID-19.
  • Podran imputar-se despeses indirectes per un valor de fins a un 10% del total de despeses directes imputades.

Text de les bases i dels extractes