Els Gegants del Pi treuen un conte sobre els orígens de la famosa cançó que parla d’aquestes figures

Coneixes la veritable història de la cançó del Gegant del Pi? Sabies que neix al segle XVIII i que parla d’una reforma de la Rambla? Descobreix-la al conte Els Gegants del Pi. L’origen de la cançó una aventura amb una colla de cinc amics i amigues que s’endinsen en la història de Barcelona i les seves tradicions.

L‘acte de presentació tindrà lloc divendres 17 de març a les 18 h a La Casa dels Entremesos (plaça de les Beates, 2 de Barcelona) i comptarà amb la presència dels autors del text, de l’il·lustrador i de l’editorial. Celebrarem la publicació del conte en el marc de les Festes de Sant Josep Oriol al barri del Pi de Barcelona. També hi podreu adquirir el conte que inclou un pòster dels gegants del Pi i que ja està disponible per setze euros a les llibreries.

El conte, editat per l’Associació d’Amics dels Gegants del Pi i El Cep i la Nansa Edicions, compta amb personatges de l’època com el Baró de Maldà o un simpàtic flabiolaire que ha perdut l’instrument. El text ha anat a càrrec de diversos membres de l’associació (Nico Alonso, Laura Anton, Pau Garcia i Roger Herrera) i ha estat il·lustrat per Sebastià Serra, guardonat autor i il·lustrador de referència en l’àmbit de la literatura infantil.